
اهمیت حفظ نکات بهداشتی در خط تولید؛
و امّا الزامات صنایع تولیدی به جهت حفظ ایمنی و بهداشت خط تولید این صنعتها در برابر ویروس کرونا از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه گشته و تولید و در حیطه اختیار این صنایع واقع شد. این راهنمایی بهویژه اکنون به کارفرمایان عزیز و شاغلین صنعت تولید، کمک مینماید تا بتوانند برنامهریزیهای لازم را بهمنظور واکنش در حیطهٔ مقابله با ویروس کرونا و جلوگیری از آن را به انجام رسانند و آمادگیهای موردنیاز به هنگام بازگشت شاغلین به محل کار در راستای پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا را به عمل آوردند. بهخاطر داشته باشید که ما در این قسمت از شویاسازان تمایل داریم، شما عزیزان را بااهمیت نکات بهداشتی بالاخص ویروس کرونا و پیشگیری از آن آشنا نماییم.
▪ طریقه انتقال ویروس کرونا در این روزهای سخت؛
شناسایی راههای منتقل گشتن عامل ایجادکننده بیماری نقش حائز اهمیتی در کنترل بیماری ایفاء میکند. راههای منتقل گشتن این ویروس هنوز هم بهگونهای دقیق معین نشده است. ولیکن تحت عنوان یک اصل کلّی و عمومی در ویروسهای تنفسی بهگونهای عمده، به طریق ریز قطرات و یا به طریق سرفه و یا عطسه و در نهایت لمس شیء آلوده انتقال میابد. بنا بر تحقیقات صورتگرفته و دانستههای انجام شده این بیماری از یک طیف و گسترهٔ ملایم تا شدید با علامتهایی چون؛ تب، سرفه، تنگی تنفس، میتواند خود را بروز دهد. گاهاً ممکن است در موارد شدیدتر منجر به نارسایی کلّیه، ذاتالریه و گاه نیز مرگ شود.
▪ فاصلهگذاری اجتماعی از جمله نکات بهداشتی در خط تولید از نظر شویاسازان؛
یکی از راههای کاهش و نیز قطع زنجیرهٔ بیماری کرونا، رعایت و توجه به فاصلهگذاری اجتماعی است. به جهت رعایت الزامات بهداشتی صنعتهای تولیدی و حفظ فاصلهگذاریهای اجتماعی توجه به نکات بیان شده در قسمت ذیل الزامی میباشد.
- آماده نمودن محل کار و دگرگونی شرایط و محل کار، بهگونهای که برای به انجام رساندن کار فاصله ایمن یک الی دو متر باشد و بیشترین فاصله ممکن میان اشخاص به هنگام کار وجود داشته باشد.
- کم نمودن مواجهه چهرهبهچهره کارکنان و بهرهگیری از حداکثری تلفن، شبکههای مجازی، ویدئوکنفرانس بهمنظور برقراری جلسات حتی برای کارکنانی که درون یک ساختمان به کار خود ادامه میدهند.
- به هنگامی که برخورد چهرهبهچهره الزامی باشد، لااقل زمان ممکن در نظر گرفته شود و حداکثر فاصله میان اشخاص یک الی دو متر در نظر انگاشته شود.
- خودداری از مأموریتها و مسافرتهایی که ضروری نیستند و به عقب انداختن دورههای کارگاهی و آموزشی.
- دوری از تجمع کارکنان در یک محیط خاص، مانند؛ آبدارخانه، اتاق مدیریت، و… .
- اطلاع دادن به مصرفکنندگان عزیز و مشتریان به جهت بیان درخواستهای خود بهگونهای غیرحضوری و اجتناب از حضور فیزیکی در خط تولید.
بله درست است، موارد بیان شده در قسمت فوق از جمله نکات بهداشتی در خط تولید میباشد که بهویژه این روزها باید رعایت شده و بدان توجه شود.
▪▪▪ توجه؛
کارکنان عزیز خط تولید شویاسازان، لازم است به این نکته توجه داشته باشید که؛
تمامی کارکنان میبایست بعد از اتمام کار خود در خط تولید و پیش از ورود به اتومبیل شخصی، وسیلههای حفاظت فردی خود را در محل کار که حاوی؛
- لباس کار
- کفش کار
- کلاه
- و…
است تعویض کرده و آنها را در رختکن اختصاصی خود جای دهند. سپس دستهای خود را با آب و صابون شستوشو داده و از خط تولید خارج گردند.